O Nama

OSNIVAČI: MILICA I ANDJELA RADOJEVIĆ

Kompanija ENIGMA osnovana je 1989. godine kao porodična firma koja se bavila veleprodajom i prodajom odeće širom balkana. Smenom generacije Enigma dobija potpuno drugačiji oblik.

ENIGMA DYNASTY danas bavi se prodajom isključivo ženske garderobe. Na urban način sa ličnim pečatom, proizvodimo i stvaramo kvalitetne i autentične komade samo za vas. Najkvalitetniji materijali, posebni krojevi i printovi, pažljivo odabrane boje i modeli su ono na čemu naš tim svakodnevno vredno radi.

MISIJA I VIZIJA

Želimo da svaki kupac oseti našu nameru da udovoljimo baš njemu. Cilj nam je da našu garderobu nosite sa ponosom, a mi ćemo inspiraciju tražiti i dalje u Vama, Vašim željama i potrebama. Kako bismo bili što dostupniji nastavićemo sa širenjem maloprodajne mreže i truditi se da kvalitetom i dalje opravdamo Vaše poverenje.

PROIZVEDENO U SRBIJI

Brend ENIGMA DYNASTY se proizvodi u Srbiji. Tim zaposlenih svaki dan vredno radi na tome da do krajnjeg konzumenta stigne najkvalitetniji proizvod. U tome uspevamo više od 30 godina i svakodnevno radimo na unapredjenju svih segmenata poslovanja. Verujemo da će put koji smo odabrali biti prepoznat i da će doprineti na pravi način razvoju srpske privrede.

Podaci firme:

ENIGMA DYNASTY DOO NOVI SAD
Vojvode Šupljikca 14
21000 Novi Sad
PIB: 113986978
Matični broj: 21953954
Delatnost: 1413 – Proizvodnja ostale odeće

Корпа